сряда, 11 юли 2007 г.

Закуска в леглото... Или що е то Романтиката?


Сънливото утро опипваше с краче перваза, когато електронния часовник изпиука едва доловимо. Затворила очи не разбрах дали далечния звук е просто твърде тих, за да ме накара неохотно да отворя очи... или просто Той го спря инстинктивно, оставяйки ме още малко в страната на сънищата.
Признавам си... Ставането сутрин е истински ад за мен. Обичайно го отлагам до последно и когато най-сетне се надигна от леглото ходя сомнамбулски до момента, в който не измия очички.
Само дето този път не беше сред гореспоменатите обичайни случаи на събуждане и това едва ли е заради 20-те минутки екстра подремване преди ставането за работа.
Трябва да Ви кажа, че няма нищо по-миличко от гол мъж, носещ табла с горещо мляко с кафе и сандвичи в 7.30ч. сутринта! Една такава размекваща и караща те да обичаш още повече, гледка, която "крещи" в душата ти от щастие. Момент, в който ти се ще да награбиш Него.. Да го оближеш и изпапкаш, вместо сандвичите.
Ей такива на пръв поглед незначителни и неизискващи някакви специални усилия неща са коренчетата, от които порастват още и още стръкчета любов... докато полянката се покрие с килим от цветно щастие.
А утре...е мой ред с палачинките...

6 коментара:

Fobos каза...

Блещучка каза: "Трябва да Ви кажа, че няма нищо по-миличко от гол мъж, носещ табла с горещо мляко с кафе и сандвичи в 7.30ч."

Мисля, че има по-добра гледка - любима гола жена в леглото. Е, без експлоататорски наставления за кафе и сандвичи. Самоинициативата обаче ще бъде поощрявана! :р

P.S. Отивам да си направя сандвич, че огляднях :-D

~Gery~ каза...

Хах! Въпрос на гледна точка, Фобс:)
Пък и трябва да наблегнем на това, че едното явление е далеч по-често срещано от другото... Тъй че - Мъж, носещ закуска в леглото си е истинско събитие! :)

Fobos каза...

Сега да не излезеш с транспарант "Да на голите мъже, носещи закуска! Не на жените с престилки, готвещи от закуска"? :-)

Иначе е въпрос на гледна точка, да! Аз не бих се зарадвал на някой голичък здравеняк да ми поднесе закуската... Даже не искам да го сънувам! :р

Но поздравления! Уцелила си романтиката, която в това си състояние е същински кът. Поне така съм чувал от недоволните жени :р

Анонимен каза...

Вярно, само да не спира да я оценява така романтиката. Щото след време "и той пак донесе закуска в леглото" май става ежедневие?

Анонимен каза...

[color=#466a16]
Не знаеш который час в этом городе? Может-быть... есть cупер мысль по[url=http://www.pi7.ru] видео[/url] порталу Думаю вам понравится

[url=http://www.pi7.ru]выеби 13летнего в рот [/url]
aнекдот для разнообразия :)

Разговаривают две блондинки:
- Ты знаешь, я сегодня узнала, что такое куннилингус!
-??? и что это?
- Это как минет, тлоько наооборот!
- Подожди, это что, в НЕГО дуть то ли надо?!

Я 8 часов блуждала по сеит, пока не вышела на ваш фррум! Дусаю, я здесь останусь надолго!
рпошу прощения за опечатки.... очень маленькая клавиатура у PDA!

[/color]

Анонимен каза...

Каждое дело требует завершения, а любое безделье не должно быть начато. Бездельника и лентяя бог ничем не наградит. Правильно жить - значит работать.Когда машина бездействует, ее начинает разъедает ржавчина Работа - как езда на велосипеде: если бросите крутить педали, ударитесь лицом об землю. Работа утомляет, безделье растлевает. Работай с умом, а не до ночи. Нужда в деньгах работать заставляет. Без дело оставшегося человека, хотя и всем обеспеченного, обязательно ждет вырождение.

[URL=http://vakansii-rus.ru/wordpress-578.htm]Работа супервайзер[/URL] [URL=http://mynmy.ru/wordpress-240.html]Работа сегодня вакансии[/URL] [URL=http://vakansiy-rf.ru/wordpress-368.html]Предложение вакансий[/URL] [URL=http://vakans-ru.ru/wordpress-85.html]Вакансии вахтовым методом в москве[/URL] [URL=http://vakansii-rf.ru/wordpress-111.html]Работа в королеве мытищах[/URL] [URL=http://vakansii-ru.ru/wordpress-494.html]работа для девушек в москве[/URL] [URL=http://vakansiy-rus.ru/wordpress-341.html]Работа в маскве[/URL] [URL=http://vakansiy-russ.ru/wordpress-425.html]Работа сварщиком в москве[/URL] [URL=http://vakansii-russ.ru/wordpress-198.html]Работа север вахта[/URL] [URL=http://vakansiy-ru.ru/wordpress-537.html]Работа для иногородних в москве[/URL]